Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΣΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ Σ.Ε.Α.Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Στον φιλόξενο χώρο του γραφείου μας κάθε φορά που είμαστε ανοικτά πάντα μαζεύονται καλοί φίλοι και συνάδελφοι όπου συζητάμε διάφορα θέματα, αστειευόμαστε και περνάμε λίγες ώρες ευχάριστα όλοι ενωμένοι σαν μια παρέα. 
Αυτό είναι άλλωστε, μεταξύ άλλων και το νόημα της ύπαρξης του γραφείου μας. Να μαζευόμαστε κάθε φορά, να σμιλεύουμε τις σχέσεις μεταξύ μας να θυμόμαστε τα παλιά καλά χρόνια από την θητεία μας και να συζητάμε σχέδια και ιδέες για έναν καλύτερο και δημιουργικότερο σύνδεσμο ο οποίος κάθε φορά θα δίνει κάτι καινούργιο και καινοτόμο, πάντα θα προσφέρει σε εθελοντική βάση για το καλό του τόπου μας, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει τα τελευταία 74 χρόνια.
Να ξέρετε ότι εμείς σαν Δ.Σ. είμαστε πάντα εκεί και σας περιμένουμε να μιλήσουμε, να σας κεράσουμε και να περάσουμε μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από από το γραφείο μας κάθε φορά που είμαστε ανοικτά Δευτέρα & Πέμπτη 6-8.

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εξοφλήσει την συνδρομή του 2019 είναι ευκαιρία να περάσουν από το γραφείο μας να το κάνουν. Γνωρίζετε ότι είναι η μόνη πηγή εσόδων και τα οποία χρειαζόμαστε για να διοργανώνουμε όλες αυτές τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε. Επίσης όποιος θέλει να προσφέρει οποιαδήποτε δωρεά υπέρ του Συνδέσμου είναι ευπρόσδεκτος και θα χαρούμε ιδιαίτερα μιας και όλα αυτά τα χρήματα πάνε για την καλύτερη οργάνωση δραστηριοτήτων του Συνδέσμου μας και θα του δοθεί και σχετική νόμιμη απόδειξη.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου