Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Διεθνής Άσκηση/συνέδριο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2019


Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών θα συμμετάσχει στην Διεθνή άσκηση/συνέδριο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2019 που διοργανώνεται από την Π.Υ Κορωπίου,το ΙΔΑΦΚ και τον Δήμο Κρωπίας, την Κυριακή 10/3/2019. 
Η άσκηση θα περιλαμβάνει σενάρια, έπειτα από καταστροφικό σεισμό ,Πυρόσβεσης αστικών, βιομηχανικών και δασικών περιοχών, Απεγκλωβισμούς πολιτών από Κτήρια και οχήματα, Πρώτες βοήθειες, Διαχείριση τραυματιών, Διαχείριση πολιτών/πλήθους, Προστασία εγκαταστάσεων,υλικών και ανθρώπινων πόρων.
Σε κάθε Φορέα έχουν ανατεθεί ήδη πολλαπλά και διαφορετικού είδους σενάρια.Στον Σύνδεσμό μας ήδη έχουν ανατεθεί 2 σενάρια (θα παραμείνουν κρυφά μέχρι την ημέρα της ασκήσεως). 
Στην άσκηση είναι απαραίτητη η στολή παραλλαγής και αρβυλών. 
Η συγκέντρωση των Εφέδρων Αξιωματικών θα γίνει σε περιοχή του Κορωπίου και η άσκηση θα αρχίσει από τις 09.00-16.00.Οι έφεδροι αξιωματικοί θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο από τις 07.30 π.μ. για να λάβουν οδηγίες σεναρίου. 

ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ από τους διοργανωτές

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν από τον Σύνδεσμό μας να δηλώσουν συμμετοχή στο email του ΣΕΑΝ Μαγνησίας seanmagnisias@yahoo.gr μέχρι και 28/2/2019. 
Και εμείς με την σειρά μας στον ΣΕΑΝ Αθηνών (info@seanathinon.gr) και στο τηλέφωνο 6930899196. 

Περισσοτερα στο site του συνεδριου :https://enceladus2019.blogspot.com/

Το Διεθνες Συνεδριο Εγκελαδος 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου