Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Εκδήλωση - Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας & Ετήσιος Χορός Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας


Σχετική εικόνα


Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας ότι το Σάββατο 16/2/2019 και ώρα 8.30 μ.μ.  στο Κέντρο "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" στον Άναυρο θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και του ετήσιου χορού του Συνδέσμου μας.
Είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία και προετοιμάζεται από τώρα από τα μέλη του Δ.Σ. 
Στο γραφείο μας άρχισαν από σήμερα και διατίθενται, Δευτέρα & Πέμπτη 6-8 μμ, κάρτες με τιμή 15€ το άτομο η οποία περιλαμβάνει όπως πάντα πλούσιο γεύμα με ορεκτικά-κυρίως γεύμα-σαλάτες-ποτά απεριόριστα-γλυκό-φρούτα. 
Επίσης το Δ.Σ. φρόντισε να υπάρχει επιλεγμένη ορχήστρα με γνωστά ονόματα. 

Θα σας παρακαλούσαμε να προμηθευθείτε τις κάρτες σας  όσο το δυνατό νωρίτερα για να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό συμμετεχόντων. Μπορείτε να φέρετε συγγενείς και φίλους σας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αρχίσει με τον απολογισμό δραστηριοτήτων του Συνδέσμου μας από τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Καραδήμα με πλούσιο φωτογραφικό - διαδραστικό υλικό, θα ακολουθήσει η ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το ιερέα μας και μετά ξεκινά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την παρουσία γνωστών μουσικών. 

Θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα, όπως κάθε φορά, με τιμή λαχνού 2€ για την ενίσχυση του Συνδέσμου μας.

Παρακαλούμε τα μέλη μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμός μας με σκοπό την ενίσχυσή του, την γνωριμία των μελών και την σύσφιξη σχέσεων μεταξύ μας.
Θέλουμε να γνωρίζετε ότι ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. κάνουν ότι είναι δυνατό για την καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών και αναβάθμισης της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και του ετήσιου χορού που γίνεται κάθε χρόνο με την καλλίτερη δυνατή τιμή, ώστε όλοι να μπορούν να προσέλθουν και να απολαύσουν την εκδήλωση αυτή.

Επίσης όποιο από τα μέλη μας επαγγελματίας ή μη επιθυμεί να χορηγήσει κάποιο δώρο για τη λαχειοφόρο με σκοπό την προβολή της επιχείρησής του να επικοινωνεί με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου (6980203223) για τις λεπτομέρειες.

Στο γραφείο μας διατίθενται και ημερολόγια τσέπης του Συνδέσμου μας για το 2019 με τιμή 2€ έκαστο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου