Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Εθιμοτυπική επίσκεψη Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας στην 111 Πτέρυγα Μάχης


Στις 5/7/2018,  πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, με τον νέο Διοικητή της 111 Πτέρυγα Μάχης στην Ν. Αγχίαλο Μαγνησίας.
Συγκεκριμένα από τον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας συμμετείχαν ο Πρόεδρος Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας και ο Αντιπρόεδρος Εφ. Λοχαγός (ΥΠ) κ. Βασίλειος Σιαφάκας.
Στο Διοικητήριο της Αεροπορικής Βάσης Ν. Αγχιάλου μας υποδέχτηκε ο νέος Διοικητής Σμήναρχος (Ι) κ. Γεώργιος-Αριστείδης Αγορογιάννης, ο Υποδιοικητής της 111Π.Μ., Σμήναρχος (Ι) κ. Δημήτριος Γιαννόπουλος και ο Προϊστάμενος Ασφαλείας Επισμηναγός κ. Χρήστος Κεχαγιάς με τους οποίους είχαμε μια πολύ εποικοδομητική & φιλική συζήτηση με σκοπό την ενημέρωση για την αποστολή, τους σκοπούς, στόχους και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας. 
Επίσης ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο ίδιος μας ευχαρίστησε για τις ευχές και για την επίσκεψή μας στην 111 Π.Μ. Ο Πρόεδρος Εφ. Τχης (ΠΖ) κ. Κ. Καραδήμας επέδωσε στον κ. Διοικητή αναμνηστικό μετάλλιο του Συνδέσμου μας σε ένδειξη τιμής.                               
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της 111 Π.Μ. Σμήναρχο (Ι) κ. Γεώργιο-Αριστείδη Αγορογιάννη για την υποδοχή - ενημέρωση και την  διαβεβαίωση περαιτέρω συνεργασίας με τον Σύνδεσμό μας και την υπόσχεση για επίσκεψη μελών του Συνδέσμου μας για ενημέρωση στην 111 Π.Μ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου