Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Απολογισμός Δραστηριοτήτων - Τιμητική Εκδήλωση Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας την Δευτέρα 20/2/2017 και ώρα 18.30, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου, όπου στο πρώτο μέρος θα πραγματοποιήσουμε τον απολογισμό των δραστηριοτήτων της χρονιάς που πέρασε και στο δεύτερο μέρος θα τιμήσουμε δύο ανθρώπους που ο καθένας ξεχωριστά τίμησε με το δικό του τρόπο τις αξίες και τα ιδανικά του εφεδρικού κινήματος.
 Τον Έφεδρο Ανθυποπλοίαρχο (ΠΝ) κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο κυβερνήτη του Π/Π "ΛΕΒΕΝΤΗΣ" για την συμμετοχή του στις επιχειρήσεις στη Κύπρο το διάστημα 1964-1965 και τον Έφεδρο Λοχαγό (ΕΔ) κ. Γεώργιο Τσούπα ο οποίος με κίνδυνο της ζωής του, υπερέβαλε εαυτόν, και έσωσε τη ζωή συναδέλφου του κατά την διάρκεια ελεύθερης πτώσης από αεροσκάφος στην Αυστρία. 
Δύο παραδείγματα που τιμούν το θεσμό του Εφέδρου Αξιωματικού, το εφεδρικό κίνημα και αναδεικνύουν την αλληλεγγύη, το υψηλό αίσθημα ευθύνης της αποστολής τους και την πίστη τους στα ιδανικά της Πατρίδας μας, άξιοι να λέγονται Έλληνες και Έφεδροι Αξιωματικοί.  Η εκδήλωση θα κλείσει με μικρή δεξίωση στο χώρο της Λ.Α.Φ.
Η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα τον Σύνδεσμό μας και τους τιμώμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου