Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης ΣΕΑΝ Μαγνησίας


Πραγματοποιήθηκε με  μεγάλη επιτυχία στις 19/12/2016 η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου με τη συμμετοχή πολιτειακών & στρατιωτικών αρχών του τόπου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία  τους ο εκπρώσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος & Αλμυρού π. Ελευθέριος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας κ. Β. Χατζόπουλος, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού (ECTN) κ. Κ. Χαλέβας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Βόλου & Δκτής 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος (ΑΣ) κ. Ι.Μ. Παπαναγνώστου, ο Δκτής της 32 ΤΑΞΠΝ Ταξίαρχος κ. Αναστάσιος Πάτσαλος, ο Στρατιωτικός Ιερέας της 32ης ΤΑΞΠΝ π. Δημήτριος Παπαστέργιος, απόστρατοι αξιωματικοί, μέλη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας με τις οικογένειές τους και πλήθος κόσμου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό και ομιλία του Προέδρου του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Εφ. Ταγματάρχου (ΠΖ) κ. Κων/νου Καραδήμα για την ιστορία, τις δραστηριότητες, το ρόλο του Συνδέσμου και αμέσως μετά ξεκίνησε το πρώτο μέρος της εκδήλωσης με την ομιλία των μελών του ΣΕΑΝ κ.κ. Βαϊνά Κώστα & Γεωργαντζή Ιωάννη με θέμα "Το Άστρο της Βηθλεέμ" με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και διαδραστικό τρόπο αναφέρθηκαν στην επιστημονική αλλά και Θεολογική πλευρά του Αστέρος της Βηθλεέμ.
Στο δεύτερο μέρος η Χορωδία Ιεροψαλτών της Ι. Μ. Δημητριάδος "Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης" υπό την διεύθυνση του Χοράρχη της κ. Ευσταθίου Γραμμένου Θεολόγου & Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής και προέδρου του Συνδέσμου Ιεροψαλτών απέδωσαν με  θαυμάσιο τρόπο και βυζαντινό ύφος Βυζαντινούς ύμνους των Χριστουγέννων, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στο κοινό.
Ο 35 μελής χορός, απέδωσε υπέροχα το μουσικό του πρόγραμμα, αποσπώντας το δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Μετά το πέρας του δευτέρου μέρους της εκδήλωσης ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας τίμησε τους ομιλητές κ.κ. Βαϊνά Κώστα και Γεωργαντζή Ιωάννη με τιμητικό έπαινο για την προσφορά τους στις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας από τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Βόλου Ταξίαρχο (ΑΣ) κ. Ι.Μ. Παπαναγνώστου.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας τίμησε την χορωδία ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος "Όσιος Ιωάννης Κουκουζέλης" και τον Πρόεδρό της κ. Ευστάθιο Γραμμένο με την τιμητική πλακέτα του Συνδέσμου μας για την ευγενική τους παρουσία και συνδρομή τους στις δραστηριότητες του Συνδέσμου καθώς και στην προσφορά της   στη διάδοση της Βυζαντινής Μουσικής.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσήλθαν και  πλαισίωσαν την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συνδέσμου μας  δίνοντας την ευχή «Ας αφήσουμε την ψυχή μας να

γνωρίσει και να κοινωνήσει τον γεννηθέντα Χριστό,

υπέρλαμπρο αστέρα και μοναδική αστείρευτη πηγή φωτός

και αγάπης.

Θερμές ευχαριστίες στο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής "ΔΗΜΗΤΡΗΣ" Μητρολιός, Εθνικών Αγώνων 84, Νέα Ιωνία, για την χορηγία γλυκισμάτων για την εκδήλωση.

Καλά & Ευλογημένα Χριστούγεννα

Οι ομιλητές της εκδήλωσης από αριστερά Κων/νος Βαϊνάς, Κων/νος Καραδήμας κα Ιωάννης Γεωργαντζής

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Μαγνησίας κ. Β. Χατζόπουλος με το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας

Ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Εφ. Τχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας παραδίδει τιμητική πλακέτα μετ' επαίνου στον Χοράρχη της Χορωδίας Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος κ. Ευστάθιο Γραμμένο

Από αριστερά οι κ.κ. Σιαφάκας Β., ο Αντ/ρχης κ. Χατζόπουλος Β., Καραδήμας Κ., Μπάτης Αθ.,Γουλιώτης Γ., Ανδρινός Στ.Από αριστερά ο Πρόεδρος του ΕCTN κ. Κ. Χαλέβας, ο Δκτής της 32 ΤΑΞΠΝ Τξχος κ. Α. Πάτσαλος ,ο ΑΔΦΒ Τξχος κ.Ι.Μ. Παπαναγνωστου, ο εκπρόσωος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου π. Ελευθέριος και ο Στρατ. Ιερέας της 32 ΤΑΞΠΝ π. Δημήτριος
Η Χορωδία Ιεροψαλτών της Ι.Μ. Δημητριάδος "Όσιος Ιωάννης Κουκουζέλης"

Ο ΑΔΦΒ Τξχος κ. Ι.Μ. Παπαναγνώστου παραδίδει τιμητικό έπαινο στον ομιλητή κ, Γεωργαντζή Ιωάννη

Ο ΑΔΦΒ Τξχος κ. Ι.Μ. Παπαναγνώστου παραδίδει τον τιμητικό έπαινο στον ομιλητή κ. Βαϊνά Κώστα
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου