Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Προσφερόμενα Είδη από τον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας για τα μέλη του

 
 
Αγαπητοί συνάδελφοι
 
Ο Σύνδεσμός μας στο πλαίσιο ομοιόμορφης εμφάνισης των μελών του σε δραστηριότητες που οργανώνει αποφάσισε να προμηθευτεί ένα πακέτο ειδών, που περιλαμβάνει:
Καπέλο με το θυρεό του Συνδέσμου κεντητό, T-Shirt τύπου πόλο με γιακά με το θυρεό του Συνδέσμου μας κεντητό, θυρεό του ΣΕΑΝ για την φόρμα παραλλαγής, χαμηλής ορατότητας, καρφίτσα πέτου και μπρελόκ για τα κλειδιά σας, με το θυρεό του Εφέδρου Αξιωματικού.
 
Σας παρακαλούμε, λοιπόν, εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε τα παρακάτω είδη να περάσετε από το γραφείο μας (Πλατεία Προσκόπων - Ν. Ιωνία, πίσω από το ελικόπτερο και δίπλα στο στρατόπεδο), να τα δείτε στην έκθεση και να δώσετε την παραγγελία σας, γνωρίζοντάς μας το μέγεθος σας και καταβάλλοντας το ανάλογο ποσό:
 
1) Καπέλο χρώματος μπλε σκούρο με το θυρεό του Εφέδρου Αξιωματικού κεντημένο 8€.
2) Τ-Shirt κοντομάνικο τύπου πόλο,με γιακά με το σήμα του Εφέδρου Αξιωματικού κεντημένο 18€
3) Ο θυρεός του Εφέδρου Αξιωματικού, για τη φόρμα παραλλαγής, χαμηλής ορατότητας, κεντημένο 5€
4) Καρφίτσα πέτου για το σακάκι ή το μπουφάν με το θυρεό του εφέδρου αξιωματικού 5€
5) Μπρελόκ με το θυρεό του Εφέδρου Αξιωματικού για τα κλειδιά σας 5€
 
Τιμή πακέτου, για όσους επιθυμούν, περιλαμβάνει όλα τα ανωτέρω είδη στην ειδική τιμή των 35€, από 41€ που στοιχίζουν κανονικά. Τα παραπάνω είδη πωλούνται και
χωριστά.
 
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι ο Σύνδεσμός μας στο πλαίσιο συλλογής της ετήσιας συνδρομής του προσέλαβε εξωτερικούς συνεργάτες που θα περνούν από τις οικίες των μελών από όπου και θα παίρνουν την συνδρομή 2016 (για όσους δεν τακτοποίησαν την ετήσια συνδρομή τους).
Το Δ.Σ. το ΣΕΑΝ Μαγνησίας
Παρακάτω σας δείχνουμε ένα δείγμα των ειδών που σας προσφέρουμε.
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου