Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Αφιέρωμα στον αείμνηστο Επίτιμο Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Μανώλη Παυλή


Tην Τρίτη 30/6/2015 και ώρα 10.15 π.μ. από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος παρουσιάστηκε ειδικό αφιέρωμα στον αείμνηστο επίτιμο πρόεδρο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Μανώλη Παυλή, συμπληρώνοντας ένα χρόνο απουσίας του.

Προσκεκλημένοι στο ειδικό αυτό αφιέρωμα ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας κ. Κων/νος Καραδήμας, το μέλος του Δ.Σ του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Μαργαρίτης Δουμουσιάρης, ο Κων/νος Βάτσος και με τηλεφωνική επικοινωνία ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας κ. Αθανάσιος Μπάτης.

Στην εκπομπή αυτή ακούστηκαν πολλά καλά για τη ζωή και το έργο του εκλιπόντος προέδρου. Γεγονότα που σημάδευσαν και στιγμάτισαν την πορεία του, στον εργασιακό χώρο που ήταν η Ι.Μ. Δημητριάδος επί 30 χρόνια, στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών που τόσο αγάπησε, υπηρέτησε επί πολλά χρόνια, πρόσφερε ανιδιοτελώς και με πολλές δράσεις από τη θέση του προέδρου για πολλά χρόνια.

Αυτές τις στιγμές θυμηθήκαμε και προβάλλαμε με τα λόγια μας στην εκπομπή-αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που ήταν αεικίνητος, ακούραστος, με όνειρα και σκέψεις, που βοηθούσε όποιον έβλεπε ή του ζητούσε τη βοήθειά του. Πάντα με το χαμόγελο και τα αστεία του ήθελε να δημιουργεί την ατμόσφαιρα εκείνη που θα έκανε πιο άνετη την επικοινωνία μεταξύ τους. Ιδανικός οικογενειάρχης και σύντροφος που υπεραγαπούσε την γυναίκα του Αλεξάνδρα και είχε ένα άσβεστο όνειρο, την απόκτηση ενός παιδιού που σύντομα περίμενε να μπει στην ζωή του και δεν πρόλαβε να χαρεί.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα χωρίς τον φίλο και εξαίρετο συνάδελφο, τον άνθρωπο με όραμα και προσφορά, τον εθελοντή, τον καλό Σαμαρείτη, τον Έφεδρο Αξιωματικό που πρόσφερε τα πάντα για τον Σύνδεσμό μας.

Αγαπημένε φίλε Μανώλη, ένα χρόνο χωρίς εσένα, πάντα θα σε θυμόμαστε με αγάπη, θα σε έχουμε στην καρδιά μας και θα κάνουμε το καλύτερο για την ανέλιξη και προσφορά του Συνδέσμου μας στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο μας.

Αιωνία η μνήμη σου αγαπημένε φίλε και συνάδελφε Μανώλη.  

                                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
                                                 Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας
 
                                                       Κωνσταντίνος Γ. Καραδήμας
                                                            Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου