Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στα ύψη οι βάσεις για τα Α.Ε.Ι.

Τα πολύ εύκολα θέματα, οι χιλιάδες μαθητές που έγραψαν πάνω από 18 και 19, οι χιλιάδες αριστούχοι δηλαδή φέρνουν πραγματική εκτίναξη των βάσεων στις σχολές υψηλής προτίμησης.

Πολλοί μαθητές για τον λόγο αυτό θα χάσουν την πρώτη σε προτίμηση σχολή τους και θα βρεθούν είτε σε άλλη πόλη είτε σε άλλη σχολή.



Μπείτε με τον κωδικό σας και τα αρχικά στο results.it.minedu.gov.gr.

Παράλληλα η δυνατότητα για μετεγγραφές ανεβάζει τις βάσεις πολλών τμημάτων της επαρχίας τα οποία ως τώρα απέφευγαν οι υποψήφιοι από τα μεγάλα αστικά κέντρα

Για να δουν τις βάσεις των σχολών οι υποψήφιοι θα μπορούν με τον κωδικό τους και τα αρχικά του επώνυμου να δουν σε ποια σχολή πέρασαν, μπαίνοντας στην ειδική σελίδα του υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr.

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για τις μετεγγραφές

Οι μετεγγραφές που έφεραν τα πάνω κάτω και στις βάσεις παραμένουν ακόμη ένα μυστήριο αφού το υπουργείο αποφάσισε να κάνει τις οριστικές ανακοινώσεις από Δευτέρα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ότι έχει να κάνει με την μετεγγραφή ενός φοιτητή από ένα τμήμα σε άλλο τον βασικό ρόλο θα παίζει ο αδελφός ή η αδελφή που φοιτά σε άλλο τμήμα και όχι ο τόπος κατοικίας των γονέων.
Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνεται στην περίπτωση που στην πόλη όπου φοιτά ο ένας αδελφός δεν υπάρχει τμήμα για τον δεύτερο που εισάγεται φέτος στο πανεπιστήμιο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου